AANMELDEN

Ondernemersevent 'Ontdek het ongekend talent van statushouders'

1 oktober 2019 | 7.45 - 10.45 uur | Maashof

Steeds meer werkgevers ontdekken het arbeidspotentieel van statushouders. In de horeca, de maakindustrie, de logistiek, de zakelijke dienstverlening… Eigenlijk in tal van sectoren zijn statushouders – met goede begeleiding en coaching op de werkvloer – direct van toegevoegde waarde. Denkt u na over de inzet van statushouders binnen uw organisatie? Bent u nieuwsgierig naar hoe u de juiste personen selecteert? Of wilt u weten hoe van de inzet van een statushouder binnen uw organisatie een succes maakt? Meld u aan voor de ondernemersbijeenkomst ‘Ontdek het ongekend talent van statushouders op 1 oktober aanstaande.

Vul onderstaand aanmeldformulier in. U ontvangt enkele dagen voor het event van ons een bevestigingsmail. Scrol naar beneden voor meer informatie over het programma.
Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers
We starten ’s ochtends op tijd. Onder het genot van een goede kop koffie en een smakelijk ontbijt vertelt Dirk Roeven – HR Manager bij Aviko Rixona – over zijn ervaringen. Dirk bezocht vorig jaar onze bijeenkomst over statushouders en raakte geïnspireerd om binnen Aviko Rixona werk te maken van de inzet van statushouders. Dirk deelt zijn ervaringen over het selectieproces (selectie op basis van motivatie en competenties in plaats van kennis en ervaring), over het creëren van draagvlak binnen de organisatie, over begeleiding en het belang van taalcoaching.

Daarna gaan we in rondetafelgesprekken thema’s als taal, culturele diversiteit op de werkvloer of begeleiding verder uitdiepen. U kunt zelf aangeven welke thema’s u wilt bespreken. Tot slot maakt u tijdens drie korte matchmakingsessies kennis met verschillende statushouders; statushouders die op basis van door u opgegeven competenties passen bij uw organisatie. Wie weet maakt u meteen kennis met een nieuwe medewerker.

We sluiten de bijeenkomst af met de gelegenheid tot netwerken.
//]]>