Uitnodiging: laat je verrassen door ontdekTech


De roep om vakmensen in de maakindustrie en de installatie- en elektrotechniek is gigantisch. 20% van de werkgevers in Noord-Limburg ervaart zelfs productiebelemmeringen door een tekort aan technische vakmensen. Herkenbaar? Wat zou er gebeuren als we binnen een jaar tientallen nieuwe mensen laten instromen in jouw sector? Mensen met affiniteit voor techniek! Mensen die een praktische, verkorte opleiding krijgen, direct bij jouw bedrijf aan de slag kunnen en zich daar verder kunnen ontwikkelen! Mensen die passen bij het dna van de organisatie! Met die gedachte is WerkgeversServicepunt Noord-Limburg het project OntdekTECH gestart. 

OntdekTECH staat synoniem voor een slim traject waarin promotie van de maakindustrie/installatie- en elektrotechniek, een uitgekiend werving- en selectieproces (inclusief assessment) en opleiden samenkomen.

Webinar

Ben je nieuwsgierig naar wat OntdekTECH voor jouw bedrijf kan betekenen? Meld je dan aan voor het webinar op 30 maart aanstaande. We organiseren twee sessies: Van 13.00 tot 14.30 voor de maakindustrie. Van 15.00 tot 16.30 uur voor de installatie- en elektrotechniek.  Tijdens deze online meeting praten we je bij over het initiatief en het proces. Daarnaast krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Klik op onderstaande knop om je aan te melden. 

Ben jij erbij??

Wil je meer weten over ontdekTech en wil je het webinar op 30 maart bijwonen. Meld je dan aan via dit formulier. Je krijgt z.s.m. een deelnamelink toegestuurd.
Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Highlights

Tijdens het webinar vertellen we je alles over OntdekTECH. Enkele highlights hebben we alvast voor je op een rij gezet.

Meer weten?

Voor meer informatie over ontdekTECH, neem contact op met:

Jessica de Greef - van Tol

Kristel Fleuren

-Opleiders-
-Ambassadeurs-

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

//]]>